HTML

Vegyeszöldség

Mindennapi zöldségeink

Friss topikok

Linkblog

DM Alverde tengeri algás arclemosó gél

2011.01.28. 09:48 :: Nerva

Ha a tegnapi poszt a Rossmann saját márkájú termékét boncolgatta, úgy igazságos, ha ma egy DM produktumot veszek górcső alá.

Az Alverde szintén tanusítványokkal, öko tesztekkel és védjegyekkel biztosított termékcsaládja az Alverde, és ahogy azt saját honlapjukon olvasni lehet, éppen most kívánnak áttérni a BDIH-nál is szigorúbb Natrue minősítési rendszerre.

Na de rátérek a lényegre. Régebben Clean and Clear arclemosó zselét használtam, és nem mondom, hogy nem voltam vele elégedett, mert de. Akkor határoztam el, hogy áttérek a natúrkozmetikumokra, amikor pár hónapja, kiütések, foltok,  viszketés jelentkezett a testemen. Ezért, amikor a jól bevált arclemosóm elfogyott, igyekeztem valami kíméletesebb alternatívát találni elérhető áron ebben az esetben is. Így akadt a kezembe az Alverde tengeri algás arclemosója, ami árban nem is lépi át az ezer forintos lélektani határt.

Az első héten bizony meglepett az illata, szokatlan volt, nem kellemetlen, de nem is tűnt kellemesnek. Ellenben ez a zselé használt. Hamar megszoktam, hogy nem habzik úgy, mint általában a hagyományos vegyszeres termékek, de őszintén szólva nem is hiányzott. Kíméletesen és alaposan tisztít, megnyugtatja a bőrt, és ma már tiszta tengerparti illatot érzek, amikor az arcomra kenem a gélt. Próbaképpen a héten drogériában járva megszaglásztam a régebben használt arclemosóimat: meglepetésemre szúrósnak és tolakodónak hatott az illatuk. Körülbelül olyan a különbség, mint amilyen differenciát érzünk a levesporból készült és a házi húsleves között. 

Hatékony, de mégis kíméletes termék, mindennapi használatra nekem bevált, és sokáig elég  egy tubus. Érzékeny bőrre is ideális, és valami csoda folytán még órákkal a tisztítás után sem fénylik a bőr.

Szólj hozzá!

Címkék: dm gél tengeri arclemosó alverde algás

A bejegyzés trackback címe:

https://vegyeszoldseg.blog.hu/api/trackback/id/tr552620001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása