HTML

Vegyeszöldség

Mindennapi zöldségeink

Friss topikok

Linkblog

SANTE dental med mentás fogkrém

2011.02.11. 10:30 :: Nerva

Aki olyan fogkrémet keres, ami kemikáliáktól mentes, tisztít, mentás, és ellenőrzött, annak bátran ajánlom. Nagyon kellemes az íze, el is gondolkoztam, hogy ha ezt így is lehet (BDIH kontrollálva), akkor a többi fogkrém miért nem ilyen. Persze nem akarok álnaivnak tűnni, értem én, hogy költséges, és másfajta filozófia mozgatja a hagyományos kozmetikai cégeket, éppen ezért igazságtalan sem akarok lenni.

A lényeg, hogy ezzel a fogkrémmel teljesen ki lehet váltani bámelyik Colgate, Signal, Vademecum stb terméket. A csomagolás is hasonló, a használata ugyanolyan egyszerű. Az ára... hát igen. Nem mondom, hogy félpénzes megoldás, a drágább, de nem csillagászati kategóriában mozog, kb a félprofi fehérítős, a dohányosoknak készült, vagy az Elmex kategóriájában. Én speciel 1300 forintot adtam a 75 ml-ért a Myropoliumban.

Mindenesetre akinek ez drága, amit nagyon meg tudok érteni, jó hír, hogy a DM-ben már kapható Alverde fogpaszta is, ami kb 600 Ft. Legközelebbi fogkrém vásárláskor szert teszek egyre, tehát hamarosan arról is várható teszt.

Szólj hozzá!

Címkék: fogkrém mentás sante myropolium

A bejegyzés trackback címe:

https://vegyeszoldseg.blog.hu/api/trackback/id/tr852653370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása